Brouwers

7. Bier van de Zon

7. Bier van de Zon

 

Bieren

 

Verplichte Pauze

Ben jij op zoek naar een bier met stijl om van te genieten na een lange werkdag? Dan hebben wij het perfecte bier voor
jou: Verplichte Pauze! Deze Triple IPA is gebrouwen met Citra, Cascade en Brewers Gold en heeft een alcoholpercentage van 8,5%. De krachtige smaken en aroma’s van dit bier zorgen ervoor dat jij helemaal tot rust komt na een harde dag werken.

8,5%, Lichtblonde kleur, Hoppy Tripel

Zonnestraal

Proef de zon met ons heerlijke Zonnestraal weizen, gebrouwen volgens de Duitse traditie. Met 60% tarwemout, vrij uniek voor Nederland, geeft dit bier een volle smaak die je terugbrengt naar de zonnige akkers. Onze Zonnestraal heeft een alcoholpercentage van 5,3%, precies goed voor een ontspannen middag op Biereloth.

5,3%, Goud, Weizen

God van de Zon

Maak je klaar om de IPA van “Bier van de Zon” en “Oldskool Brewery” te ontdekken – een bier dat doordrenkt is met geschiedenis en vol van smaak. Dit bier is gebrouwen met natte hop, wat betekent dat de hop rechtstreeks van het veld wordt gebruikt in plaats van gedroogde hop. Dit zorgtvoor een frisse, unieke smaak die je niet snel zult vergeten.

6,5%, Blond, Engelse IPA met natte hop

Zonnegoud

Zin in een verfrissend biertje dat je direct in zomerse sferen brengt? Dan moet je onze Zonnegoud proberen! Dit blonde bier straalt als de zon en heeft een prachtige gouden kleur met een dikke, romige schuimkraag die je doet denken aan een perfecte stranddag.
Het aroma van kruidige gist, fruitige esters en subtiele hoppen zorgt voor een onweerstaanbare uitnodiging om te genieten van een zonovergoten dag in de tuin.

6,5% Blond, Blond

Client

Bier van de Zon
Bier van de Zon

Date

15 juni 2023

Tags

Brouwer

Informatie

Traditiegetrouw wordt dit festival gehouden in de Boxtelse Rozemarijnstraat aan de Markt. 17 brouwerijen presenteren zich in speciale tentjes en kramen, waardoor de zijstraat van de Markt is omgetoverd in een gezellig bierstraatje. Vooral de kleinere brouwerijen presenteren zich graag op het Boxtelse bierfeest. De liefhebber kan een ruime hoeveelheid nieuwe of minder bekende speciaalbieren aantreffen. Voor anderen is het vooral een sfeervol gebeuren.